Padelracket testen Tilburg

Woon jij in omgeving Tilburg en wil je een padelracket uitproberen? Bij Padelbaas kun je heel makkelijk een padelracket uitproberen/testen. Wij snappen dat het lastig is om het juiste padelracket te kopen. Er is veel aanbod en je ziet door de hoeveelheid rackets het padelbos niet meer. Er zijn verschillende vormen en elk racket heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar welk racket past bij jou? Je kunt alle blogs lezen of Youtube filmpjes bekijken, maar hierdoor ga je niet de beste keuze maken. Het beste wat je kunt doen, is het racket uitproberen. Door het racket in je hand te hebben, voel je of het racket goed in je hand ligt en dat het lekker speelt. Daarom bieden we bij PADELBAAS de mogelijkheid om padelrackets te testen. Kom je langs in onze winkel? Dan is dit kosteloos en zorgen wij ervoor dat je het geschikte racket krijgt, dat past bij jouw niveau en speelstijl.

Wil je een specifiek racket testen en heb je liever dat we deze naar je opsturen? Neem dan eerst via mail of Whatsapp (icoon rechtsonder) contact op over het betreffende racket. Indien we een testracket beschikbaar hebben, bestel je via onze website het reguliere racket en ontvang je vervolgens van ons het testracket om deze 3 dagen uit te proberen. Vervolgens stuur je het testracket terug en maak je de keuze.

  1. Wil je dit racket nieuw ontvangen? Dan betaal je alleen de retourzending van je testracket.
  2. Wil je een ander racket testen? Dan wisselen we deze kosteloos om en betaal je alleen de retourzending van de testrackets.
  3. Heb je je bedacht? Dan ontvang je van ons jouw aankoopbedrag minus €25.- retour op jouw rekening. Daarmee betaal je dus €25,- plus de retourzending van jouw testracket.

Op deze manier houden we het testen van rackets voor iedereen toegankelijk. Belangrijk is dat we samen kijken naar het juiste racket zodat de kans van slagen het grootst is!

Kom bij onze winkel langs en wij zorgen ervoor dat je een geschikt racket meekrijgt, dat past bij jouw niveau en speelstijl. 

PADELBAAS is gevestigd op het adres:
Laagstraat 78
5121 ZH Rijen

Let op deze drie factoren bij het testen van je racket

Vorm
Welke vorm heeft het racket? Waar is de sweetspot op het racket? De sweetspot is de plek waarop de bal de meeste controle en kracht heeft. Het eerste waar je naar moet kijken is naar de vorm. Elke vorm heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Comfort
Super belangrijk is de ligging van het racket in je handen. Wanneer het racket niet lekker in je handen ligt, dan ga je weinig punten pakken. Zorg ervoor dat je geen spanning hebt bij het gebruik van het racket en dat het prettig voelt om met het racket te spelen.

Gewicht
Het gewicht van een padelracket bepaalt je speelstijl. Het perfecte gewicht is lastig te bepalen. Vaak ligt dit aan het niveau en het type speler dat je bent. Stel je de volgende vragen. Is het te zwaar of te licht? Heeft het racket een positief/negatief effect op je spel? Heb je genoeg kracht en controle?